Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

...περι της φύλαξης των συνόρων μας ???

...διαβάζοντας ένα μύνημα από ...κάποιον από εμάς... το οποίο και παρατίθεται αυτούσιο...κάνουμε διάφορες σκέψεις για την ΕΛΛΑΔΑ μας, τα σύνορά της, τη μελλοντική πληθυσμιακή εξέλιξη...και τελικά την εθνική μας ταυτότητα. 

...Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Βόρειας Κορέας, . . . τρώτε 12 χρόνια σκληρής εργασίας.
...Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ του Ιράν, . . . . . . . κρατείστε επ'αόριστον.
...Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ του Αφγανισταν, . . . . τρως σφαιρα.
...Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Σαουδικής Αραβίας, . θα πρέπει να φυλακιστείτε.
...Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ των ΗΠΑ, . . . . . . . ΘΑ υποστείτε ξυλοδαρμό από την τοπική αστυνομία.
...Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Κίνας, . . . . . . . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ακουστείτε ποτέ ξανά.
...Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Βενεζουέλας, . . . . ΘΑ περαστείτε για κατάσκοπος και θα σφραγιστείτε σε κάνα κελί.
...Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Κούβας, . . . . . . θα σαπίσετε σε πολιτική φυλακή.
Εάν διασχίσετε παράνομα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, . . . . . . ΠΑΙΡΝΕΤΕ:

- Μια θέση εργασίας,
- Μια άδεια οδήγησης,
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ,
- Πρόνοια,
- κουπόνια συσσιτίου,
- ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ,
- ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ενοικίου ή δάνειο για να αγοράσετε ένα σπίτι,
- ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,
- ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ,
- Δωρεάν εξόδους απ? τις φυλακές και σε πολλές περιπτώσεις ...
- Μπορείτε ακόμη και να ψηφίσετε. 
.... KI OTΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΩΡΟ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!!
...Η ανεπαρκής φύλαξη των συνόρων η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την συνεχή είσοδο παρανόμων μεταναστών στη χώρα μας οφείλεται στην απροθυμία των εκάστοτε κυβερνήσεων να λάβουν τα μέτρα εκείνα που θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά, αλλά θα συμβάλουν και στην ουσιαστική φρούρηση της συνοριακής γραμμής. Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης παρά τις επιπτώσεις που δημιουργεί (κοινωνικές, οικονομικές, πολιτισμικές, εθνικής ασφάλειας, κ.τ.λ.) υποβαθμίζεται από τα ΜΜΕ.
Οι αναφορές τους περιορίζονται μόνο σε ότι έχει να κάνει με τα νησιά του βορειο-ανατολικού Αιγαίου, ενώ ως προς τα βόρεια σύνορά μας υπάρχει μια απόλυτη σιωπή στην ενημέρωση.
...Τα τελευταία είκοσι περίπου χρόνια, η Πατρίδα μας μετατράπηκε σταδιακά σε πύλη εισόδου και τελικό προορισμό ενός τεράστιου κύματος λαθρομεταναστών από κάθε γωνιά της Ασίας, της Αφρικής και των Βαλκανίων.
Αφού είμαστε τόσο «δημοκράτες»!!!!γιατί δεν κάνουμε ένα δημοψήφισμα???

...Η μαζική εισβολή και εγκατάσταση σε μικρό χρονικό διάστημα πάνω από 1.500.000 λαθρομεταναστών (αριθμός που σύμφωνα με μερικές εκτιμήσεις μπορεί να ξεπερνά και τα 2.300.000), αποτελεί την αρχή ενός ντόμινο εξελίξεων των οποίων το προανάκρουσμα είναι ήδη ορατό.
...Από την άλλη πλευρά ο κατακερματισμός, η αλλοίωση και η ετερογένεια (εθνική, πολιτιστική και θρησκευτική) της κοινωνίας που θα προκύψει, αναιρούν την θαυμαστή μέχρι τώρα ομοιογένεια (εθνική, θρησκευτική και πολιτιστική) του ελληνικού λαού, καθιστώντας τον πολιτιστικά ανενεργό και ουδέτερο, έρμαιο της ισοπεδωτικής λαίλαπας της παγκοσμιοποίησης. Αυτή η πατρίδα δεν είναι ιδιοκτησία μας, είμαστε απλώς οι διαχειριστές της. Την παραλάβαμε από τις προηγούμενες γενιές για να την παραδώσουμε στις επόμενες. Καλύτερη και όχι χειρότερη. Ζωντανή και όχι ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου