Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

...πρώτη είδηση...εξαρθρώθηκε κύκλωμα σωματεμπορίας...

Οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας που προωθούσε αλλοδαπές στην πορνεία εξαρθρώθηκε από τους αστυνομιμικούς της ασφάλειας. Οπως ανακοινώθηκε οι αστυνομικοί αρχικά εντόπισαν δύο αδέρφια, που είχαν αναλάβει το ρόλο των «οδηγών» και μετέφεραν καθημερινά τις γυναίκες σε οίκους ανοχής...κλπ..




...οι έρευνες της αστυνομίας ...άρχισαν όταν μετά από μακροχρόνιες και συνδιασμένες ενέργιες με την ευρωπαϊκή ασττυνομία....ανακάλυψαν την φωτογραφία "κλειδί"...όπως αναφέρθηκε από ανώτατο...παράγοντα !!!





Ακολούθησαν έρευνες σε μισθωμένα διαμερίσματα, σε διάφορες περιοχές, όπου εντοπίστηκαν έξι αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας από 20 ως 33 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της παράβασης του Ν. περί εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων.
...Οι δράστες εξανάγκαζαν τις αλλοδαπές να «εργάζονται» σε οίκους ανοχής προκειμένου...κλπ...
...Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται....με τις καινούριες μεθόδους που μετέφεραν απ' την...Αμερική..!!! προκειμένου να εντοπιστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση....



...στις έρευνες ...αναφέρθηκε...αλλά δεν είναι εξακριβωμένο...ότι συμμετείχε και γνωστή στάρ...επηρεασμένη...λέγετε..!!! από την έκταση που έχει λάβει πανευρωπαϊκά το ...φαινόμενο της πορνείας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου