Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

....ανθρώπινες στατιστικές...μετά τις γιορτές...


....Λεφτά και όχι sex με μια δόση μελαγχολίας τα Χριστούγεννα...ήταν ο τίτλος.....κι η έρευνα έδειξε ότι :

Η μελαγχολία των Χριστουγέννων είναι μία ρήση σχεδόν κοινότοπη, αφού όλοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αναρωτιούνται γιατί σε συλλογικές γιορτές χαράς «εγώ είμαι τόσο δυστυχής».

Στο ερώτημα, εάν τα Χριστούγεννα προκαλούν μελαγχολία, «ναι» απάντησε το 33% των ανδρών και το 45% των γυναικών, ενώ για το αν τα Χριστούγεννα ανεβαίνει η ερωτική διάθεση τόσο οι γυναίκες (65%) όσο και οι άνδρες (68%) απάντησαν θετικά.

Οι άνδρες, την ίδια στιγμή, εκδήλωσαν επιθυμία για περισσότερα λεφτά στο 44% του δείγματος και οι γυναίκες στο 32%, ενώ παράλληλα οι γυναίκες ιεραρχούν την αγάπη ως σημαντική (ποσοστό 50%).

Και τα δύο φύλα, όμως, δεν φαίνεται να θέλουν sex τα Χριστούγεννα, αντιφάσκοντας βέβαια με την παραδοχή ότι η libido τους ανεβαίνει.

Συμπερασματικά, το δείγμα απαντά με αμφιθυμικό τρόπο: ενώ ισχυρίζεται πως στις γιορτές ανεβαίνει η ερωτική του διάθεση, δεν θέλει sex, και την ίδια στιγμή, ενώ νιώθει μελαγχολία, παράλληλα αγαπά.Στο μόνο που φαίνεται ότι το δείγμα απαντά ειλικρινά είναι ότι θέλει περισσότερα λεφτά (που εν μέσω κρίσης αποτελεί μια ειλικρινή παραδοχή).Άρα: τα λεφτά πρώτα και μετά όλα τα άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου