Τρίτη 20 Απριλίου 2010

δέν αργήσαμε...απλά καθηστερήσαμε...είμαστε πάλι εδώ!!!!

Πάσχα...είναι αλήθεια ότι φέτος μάς έπεσε...λιγάκι νωρίς...4 Απριλίου 2010...
Πάσχα 2010...τόσο νωρίς!!!
...κι έτσι η παλιοπαρέα...χώρισε και το πέρασε χωριστά...

...ο Ένας τράβηξε...στον Άγιο Αθανάσιο...ευτυχισμένος βέβαια...γιατί είναι ακόμη(?)...ο μόνος που τόσο πολυάριθμος (!)...τους μάζεψε όλους οικογενειακά...και πήρε τα ψηλά βουνά. Χιόνι δέν υπήρχε...αλλά τί τον πείραζε??? μήπως το ενδιέφερε το χιόνι...καλά να είναι η...μικρή Μαρία!!!

...ο Άλλος...είπε :...ρέ μήπως είναι το τελευταίο Πάσχα ??? που είμαστε αριθμητικά οι ίδιοι που είμασταν και πέρυσι...δέν πάμε μιά τελευταία φορά στην Βουρβουρού...να το απολαύσουμε???μόνοι χωρίς τις ένοιες και τα ...κλάματα κάποιου χαρούμενου μωρού??? ...!!!!

...ο Άλλος...μή ξέροντας να πεί κάτι νέο...κάθησε να απολαύσει το Πάσχα στη Θεσσαλονίκη...μας είπε ότι πέρασε (?)..καλά!!!!

...ο Άλλος...ανεξάρτητος...σχετικά (?) πάντοτε...τράβηξε τον δικό του δρόμο...πήγε να ψήσει το αρνί στη Νικήτη...μαζί με...άλλους(?)...

...οι Άλλοι δυό...είχαν από καιρό αποφασίσει να μήν κάνουν Πάσχα στην Ελλάδα...πήραν λοιπόν το αεροπλάνο...και βρέθηκαν στη Αίγυπτο....μάλιστα :...Αλεξάνδρεια...Κάιρο...νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες...πλάι στον Νείλο ποταμό...Πυραμίδες ...Σφίγγα...έρημος...35οC...

...νάμαστε...όλοι καλά....και του χρόνου πιό πολλοί μαζί !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου